Ga naar de inhoud
Draagvlak onder de VvE-leden
Hulp bij offertetraject voor realisatie laadpunten
Technische check voor optimale en veilige plaatsing

Over VvE Laadloket

VVE Laadloket is een initiatief van EVConsult en GoodPoint, specialisten in elektrisch vervoer en de benodigde laadpunten. Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat VvE’s grondig te adviseren bij het maken van een VvE oplaadpuntenadvies. Dit is altijd maatwerk en gebeurt in nauwe samenwerking met het VvE bestuur en/of technische commissie.

Met het advies heeft u voldoende handvatten om het besluitvormingstraject door te gaan. Mocht u daar ook nog verdere ondersteuning in wensen dan kunnen we dat extra aanbieden. We besteden veel aandacht aan het sociale aspect dat binnen VvE’s speelt en het gemeenschappelijk toekomstbeeld richt zich daar specifiek op. Wat willen de verschillende leden omtrent elektrisch rijen en welke vragen of angsten spelen een rol binnen dit proces?

Na een schouw op locatie wordt er in het oplaadpuntenadvies geadviseerd op het gebied van de techniek en het daarbij behorende kostenplaatje. De combinatie van deze twee onderdelen maakt het u makkelijker om tot een gedragen besluit te kunnen komen.

Benieuwd wat we voor uw VvE kunnen betekenen en naar hoe een traject van VvE laadloket loopt.Lees hier meer over het oplaadpuntenadvies VvE traject

Oplaadpuntenadvies

Gratis webinar

Vraag een gratis webinar aan vol met kennis over besluitvorming, techniek, kosten, brandveiligheid en nog veel meer.

Aanvragen

Offerte aanvragen

Heeft u een VvE onder uw beheer waar dit onderwerp nu al speelt en wilt u meteen een offerte en afspraak inplannen?

Offerte aanvragen

Werken bij VvV Laadloket

Onze vacatures

Welkom bij VVE Laadloket waar je meebouwt aan een duurzame startup die Verenigingen van Eigenaren helpt om tot een toekomstbestendig plan voor de realisatie van laadinfrastructuur te komen. Op dit moment zijn er geen vacatures.

VVE Laadloket © 2024 alle rechten voorbehouden