Ga naar de inhoud
kennisartikel

De gemeente Amsterdam is zeer actief in het ondersteunen van VvE’s bij hun verduurzaming. VvE laadpalen horen daar natuurlijk ook bij en daarom organiseerde de gemeente in samenwerking met VVE Laadloket het Webinar VvE Laadpalen.

Wees voorbereid

Een Amsterdamse VvE krijgt wellicht nog sneller te maken met een toenemende laadbehoefte. De stad wil namelijk milieuzones invoeren in 2030 waarbij ook personenvoertuigen emissievrij zijn. VvE’s met een eigen parkeergelegenheid doen er dan ook goed aan om voorbereid te zijn op de groei van elektrische voertuigen binnen de VvE.

Webinar VvE Laadpalen terugkijken

VVE Laadloket was 8 november te gast als spreker tijdens het ‘Webinar Laadpalen voor VvE’s’. Roland Steinmetz sprak daar over de ontwikkeling van elektrisch rijden en uiteraard hoe de VvE kan handelen om tegemoet te komen aan de laadbehoefte van VvE leden. Zaken als de kosten(verdeling), het gebruiksgemak, de (brand)veiligheid en de het uitbreiden van laadpunten in de toekomst kwamen uitgebreid aan bod. In dit artikel doet de gemeente uitgebreid uit de doeken welke informatie is gedeeld in het webinar.

Klik hier om het webinar direct terug te kijken.

 

Bent u benieuwd hoe VVE Laadloket uw VvE kan helpen met laadinfrastructuur? Plan een gratis kennismakingsgesprek in of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Blijf op de hoogte

Schrijf u in voor de nieuwsbrief van VVE Laadloket.

"*" geeft vereiste velden aan

*
Blijf op de hoogte
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer over het traject van VVE laadloket

Plan een kennismaking in

VVE Laadloket helpt VvE’s met de aanvraag van subsidies

vraag een offerte aan

VVE Laadloket © 2024 alle rechten voorbehouden